Huisregels

 

Voor een vlotte en aangename ervaring bij Luxury Skin verzoeken wij u met het onderstaande rekening te houden en de huisregels te volgen.

 

Wij bieden geen behandeling aan in geval van:


    Koorts / koortslip

    Griep / verkoudheid

    Besmettelijke huidziekten

    Zwangerschap, indien apparatuur gebruikt moet worden


Gelieve dit op voorhand aan te geven bij het vastleggen van de afspraak.

 

Hygiëne

Hygiëne en veiligheid zijn uiterst belangrijk voor Luxury Skin. Om het verspreiden van bacteriën en schimmels te voorkomen worden alle instrumenten in het ultrasoon reinigingsapparaat schoongemaakt.

 

Er wordt van de cliënt verwacht zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels.

 

Het maken van een afspraak.

Tijdens een behandeling is het niet steeds mogelijk de telefoon te beantwoorden. Gelieve dan een boodschap in te spreken op voicemail en wij nemen contact met u op om de afspraak vast te leggen. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

 

Wees op tijd.

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

 

U dient ongeveer 10 tot 15 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd beginnen.

 

Te laat komen

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten moeten teleurgesteld worden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

 

In het geval u te laat bent beoordelen wij of de behandeling nog kan doorgaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden, worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

 

Verhindering of annulering van de afspraak

U kunt uw afspraak binnen 48 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. Wanneer u binnen 24 uur voor de behandeling afzegt of uw afspraak niet nakomt zal 50% van de behandeling in rekening gebracht worden met een minimum van €25.

 

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat als u een afspraak op maandag heeft en u wilt deze annuleren, u dit uiterlijk zaterdag dient te melden!

 

Intake gesprek

Voor een eerste intake gesprek rekent Luxury Skin €25 aan aan. Deze wordt naderhand in mindering gebracht van de eerste behandeling. 

 

Betaling

Om de kosten voor behandelingen zo laag mogelijk te kunnen houden kunt u alleen met contant geld betalen. Gelieve daar rekening mee te houden.
 

Klachten of ontevreden?

Luxury Skin streeft ernaar steeds een hoogwaardige behandeling te geven met kwalitatieve producten. Moest u desondanks toch ontevreden zijn met het resultaat of een klacht hebben, gelieve met ons contact op te nemen. Zo kunnen we samen zoeken naar een wederzijds bevredigende oplossing.

 

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met GDPR wet- en regelgeving. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Luxury Skin en worden niet verstrekt aan derden.