Wat is BBglow

BBglow is de verzamelnaam voor de gebruikte producten, technieken en technologie bij een mesoWHITE serum behandeling van het Maleisische Dermedics.


MesoWHITE heeft een optisch verhelderend effect op de huidoppervlakte. Niet te verwarren met makeup of micro-makeup, werkt mesoWHITE in op het melaninegehalte in de huid.


Initieel ontwikkeld voor mensen met een donkere huidskleur wordt het in onze contreien voornamelijk gebruikt voor het lichter maken van sproeten en huisverkleuring ten gevolge van acne en ouderdomsvlekken ontstaan door UV beschadiging.

Nanoneedling

Nanoneedling is een revolutionaire techniek die zich van het traditionele microneedling onderscheid door:


•Het gebruik van nanonaaldjes

•Meer naaldjes per cartridge = meer perforaties = verbeterde opname van de werkstoffen

•Kortere naaldjes = minder roodheid en geen kans op wondjes

•Mogelijkheid om oogleden te behandelen


Met nanoneedling worden nanokanaaltjes in de huidoppervlakte gecreëerd. Het doel is het herstellen of regenereren van de huidoppervlakte door het bevorderen van de celdeling. De nanoperforaties bevorderen de opname van de actieve werkstoffen door de huidcellen.


Let op! De nanoperforaties brengen niet alleen de actieve werkstoffen in de huidoppervlakte aan maar laten ook onzuiverheden dieper in de opperhuid doordringen. Een grondige reiniging van de huidoppervlakte van de te behandelen zone is uiterst belangrijk .


BBglow behandeling

Voor de eigenlijke behandeling met mesoWHITE en de nanoneedling techniek kan beginnen, moet de huid grondig gereinigd, ontvet en alle dode huidcellen verwijderd worden. Deze voorbehandeling gebeurd met de CALM exfoliator en de uiteindelijke reiniging met CALM micellar water of CALM foaming water.

De BBglow nabehandeling kalmeert de huid en bevorderd de opname en het activeren van het mesoWHITE serum. De Intensievere chemische peelings worden afgeraden. Deze kunnen eventueel de dag ervoor uitgevoerd worden.

De eigenlijke BBglow behandeling begint met het aanbrengen van mesoWHITE serum op de te behandelen zone waarna deze met de nanoneedling techniek in drie stappen in de huid wordt ingewerkt. Na het inwerken wordt de rest van het mesoWHITE serum op de behandelde zone aangebracht.


nabehandeling duurt een 15 tot 20 minuten. Als laatste stap in deze behandeling wordt of White Serum (vette huid) of White Cream (vetarme huid) aangebracht.

Nabehandeling thuis

De huid mag gedurende 5 uur niet gewassen worden.


Na deze tijd is het aanbevolen de huid te reinigen met het CALM micellar water (oppervlaktereiniging) en vervolgens een dieptereiniging te doen met de CALM foam of CALM ceramide creamy cleanser.


Ook is het aangeraden de White Cream of White Serum thuis te gebruiken om de effecten van de behandeling te behouden.


DE HUID DIENT COMPLEET BESCHERMD TE WORDEN TEGEN UV STRALEN!