Collageen masker


Collageen behandelingen beginnen steeds populairder te worden. Het proces van ouder worden is iets wat we zo lang mogelijk willen uitstellen en waar mogelijk willen voorkomen. Vooral bij onze huid. Wanneer we ouder worden, verliest onze huid de elasticiteit en wordt het slapper. Dat komt doordat er minder collageen wordt aangemaakt. Met behulp van een collageen behandeling blijft je huid in goede conditie.

Collageen is een natuurlijk bindweefsel, dat zo’n 70% van de huid vormt. Daardoor is je huid elastisch en stevig. Naarmate je ouder wordt, maakt het lichaam minder collageen aan. Je wordt daardoor gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Daardoor ontstaan rimpels en je huid wordt slapper. Het betekent dat de huidveroudering is begonnen. Gelukkig kun je daar iets aan doen, met een collageen behandeling.


Bij Luxury-skin verzorgen we zo’n behandeling door middel van een collageen masker. We reinigen je huid tot diep in de poriën. Daarna krijg je een zachte, fijne scrub. Op die manier verwijderen we oneffenheden en kan het collageen dieper in je huid trekken. Je huid wordt dan gevoed met natuurlijke stoffen en natuurlijk met collageen. Zo herstellen we de natuurlijke balans. Het gevolg hiervan is dat je huid weer stralender, strakker en elastischer wordt. Je krijgt een jongere uitstraling, en dat hebben we toch liever als we in de spiegel krijgen dan al die rimpeltjes.


Het collageen masker kan zelfs nog wat extra verzorging bieden aan probleempunten op je huid. Voor een optimaal resultaat, kies je voor het collageen masker in kuur vorm